RNI-Films-IMG-0275F12A-AAAE-4BC0-8A18-82C8FD746DB7@2x
SVT_220204_1134@2x
About Us

Eten bij Beluga Loves You is een belevenis

Beluga Loves You is een Michelinsterrenrestaurant dat aan de Maas ligt en zich toespitst op de Europese fine dining cuisine.  

Beluga Loves You is, onder leiding van Servais Tielman, een jong, gepassioneerd bedrijf dat elke dag hard werkt om het beste voor haar gasten te kunnen serveren. Bij ons draait alles om de experience van onze gasten, wij zorgen ervoor dat zij zowel gastronomisch als service gericht een onvergetelijke middag/avond ervaren. Met aandacht voor kwalitatieve producten en unieke wijnen zorgen wij als team voor een culinaire reis door Beluga Loves You.  

Het liefst gebruiken we daarbij zoveel mogelijk lokale producten. Er is namelijk zoveel moois in de buurt te vinden, als je maar goed om je heen kijkt. Het is vervolgens een prachtige uitdaging om door middel van gerechten te laten zien, dat we trots mogen zijn op hetgeen onze regio allemaal te bieden heeft. “Die constante zoektocht naar eenvoud maakt mijn vak zo fantastisch”. – Servais Tielman. 

Eten bij Beluga Loves You is een belevenis! Word jij onze nieuwe ster in ons sterrenrestaurant? 

Actuele Vacatures bij
Beluga Loves You

Chef de Partie

Is koken je passie? Ben jij stressbestendig, leergiering, werkt gestructureerd en volgens planning? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Chef de Partie!

Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht

Ambulant Medewerker Bediening

Maak jij het gasten graag zo goed mogelijk naar hun zin en weet hoe je uitstekende service kan verlenen? Heb je oog voor detail en gevoel voor kwaliteit? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe topper in de bediening!

Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht

(demi) Chef de Rang

Ben jij een ambitieuze, culinaire professional met passie voor de horeca? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe chef de rang!

Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht

Ambulant Medewerker Keuken

Is koken je passie? Ben je een echte teamspeler maar kan je ook zelfstandig en gefocust je werk uitvoeren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe keuken topper!

Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht

Niets gevonden?

We zijn altijd op zoek naar talent. Staat de baan die je zoekt er niet bij? Stuur een open sollicitatie via de contact pagina.