Actuele Vacatures bij
Beluga Loves You

Chef de Partie

Is koken je passie? Ben jij stressbestendig, leergierig en werk je gestructureerd en volgens planning? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe chef de partie!

Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht

Sommelier

Is wijn is je passie?  Weet jij op een unieke en enthousiaste manier de gasten te informeren over wijnen? Dan ben jij misschien wel onze 2de sommelier!

Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht

Chef de Rang

Ben jij een ambitieuze, culinaire professional met passie voor de horeca en koffie? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe chef de rang!

Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht

Ambulant Medewerker Bediening

Maak jij het gasten graag zo goed mogelijk naar hun zin en weet hoe je uitstekende service kan verlenen? Heb je oog voor detail en gevoel voor kwaliteit? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe topper in de bediening!

Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht

Open sollicitatie

Op zoek naar een baan of stageplek in een van de beste restaurants van Limburg? Beluga Loves You is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiaires. Staat jouw vacature niet op deze site, vul dan onderstaand formulier in en we kijken of er mogelijkheden zijn.

Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht

About Us

Eten bij Beluga Loves You is een belevenis

Beluga Loves You is een Michelinsterrenrestaurant dat aan de Maas ligt en zich toespitst op de Europese fine dining cuisine.  

Beluga Loves You is, onder leiding van Servais Tielman, een jong, gepassioneerd bedrijf dat elke dag hard werkt om het beste voor haar gasten te kunnen serveren. Bij ons draait alles om de experience van onze gasten, wij zorgen ervoor dat zij zowel gastronomisch als service gericht een onvergetelijke middag/avond ervaren. Met aandacht voor kwalitatieve producten en unieke wijnen zorgen wij als team voor een culinaire reis door Beluga Loves You.  

Het liefst gebruiken we daarbij zoveel mogelijk lokale producten. Er is namelijk zoveel moois in de buurt te vinden, als je maar goed om je heen kijkt. Het is vervolgens een prachtige uitdaging om door middel van gerechten te laten zien, dat we trots mogen zijn op hetgeen onze regio allemaal te bieden heeft. “Die constante zoektocht naar eenvoud maakt mijn vak zo fantastisch”. – Servais Tielman. 

Eten bij Beluga Loves You is een belevenis! Word jij onze nieuwe ster in ons sterrenrestaurant?