Actuele Vacatures bij
Flavourz by Servais

Chef de Partie

Is koken je passie? Ben je afgestudeerd aan een koksopleiding? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe chef de partie met doorgroeimogelijkheden naar sous chef!

Spoorweglaan 2, 6221 BS Maastricht

Medewerker Bediening

Zorg jij ervoor dat er aan alle wensen en behoeften van de onze gasten wordt voldaan en ben je een echte teamspeler? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe medewerker in de bediening.

Spoorweglaan 2, 6221 BS Maastricht

Afwasser

Heb jij het overzicht en weet als geen ander op welke plek alles hoort? Zorg je ervoor dat serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen weer blinken als nieuw? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe afwasser!

Spoorweglaan 2, 6221 BS Maastricht

Ambulant Medewerker Bediening

Maak jij het gasten graag zo goed mogelijk naar hun zin en weet hoe je uitstekende service kan verlenen? Heb je oog voor detail en gevoel voor kwaliteit? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe topper in de bediening!

Spoorweglaan 2, 6221 BS Maastricht

Open sollicitatie

Op zoek naar een baan of stageplek in een van de beste restaurants van Maastricht? Flavourz by Servais is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiaires. Staat jouw vacature niet op deze site, vul dan onderstaand formulier in en we kijken of er mogelijkheden zijn.

Spoorweglaan 2, 6221 BS Maastricht

Over Flavourz by Servais

Eten bij Flavourz is een belevenis

Flavourz by Servais is gericht op een sharing concept en laat middels fine dining gerechten verschillende internationale keukens op het bord terugkomen. De ‘foodexperience’ wordt compleet gemaakt met een eigen selectie van huisgemaakte cocktails en mocktails.

Flavourz by Servais is een restaurant gelegen tegenover het centraal station in Maastricht.

In deze vlotte zaak heerst een ‘’Casual Feel’’. Flavourz by Servais gebruikt smaken die over de hele wereld te vinden zijn. Het op zoek gaan naar de juiste specerijen en smaken is de drijfveer van de keukenbrigade en de service staat altijd klaar om de gast een gastvrije, positieve ervaring te bezorgen.

Het was altijd al een droom van sterrenchef Servais Tielman: een tweede zaak beginnen waarin hij het deel van zijn culinaire inspiratie dat niet helemaal in een sterrenjasje paste, ook kwijt te kunnen. Flavourz by Servais opende op 15 juli 2020 de deuren en kreeg al snel bekendheid als een zaak voor verfijnde gerechten uit alle windrichtingen, met Servais als adviseur.

Smaken verschillen maar wij zijn één! Wil jij ook deel uitmaken van ons team?