Actuele Vacatures bij
Smullies

Franchisenemer

Het Smullies concept is uitermate geschikt voor uitbreiding van het aantal vestigingen. Wij kiezen daarvoor bewust voor franchise om zodoende samen met enthousiaste en ambitieuze ondernemers die hun kennis, kunde en lokale netwerken kunnen inzetten verder te groeien.

Frankenstraat 198, 6224 GV Maastricht

Open sollicitatie

Passie voor ijs en/of heerlijk gebak en op zoek naar een leuk baan of stageplek in Maastricht? Smullies is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiaires. Staat jouw vacature niet op deze site, vul dan onderstaand formulier in en we kijken of er mogelijkheden zijn.

Frankenstraat 198, 6224 GV Maastricht

Over Smullies

Bij Smullies serveren we het beste ijs

Smullies is dé plek in Maastricht waar jong en oud samen kunnen komen om te genieten van macarons, luxe gebak, unieke ijssmaken en alles wat met zoetigheid te maken heeft. 

Een eigenzinnig en uniek concept gevestigd aan de groene loper in Maastricht. Een boulevard waar veel doorstroom is van werkende mensen, scholieren, wandelaars en fietsers. Een betere locatie voor onze hippe patisserie en ijssalon in Maastricht is bijna niet denkbaar. ‘Big Boy’ macarons, luxe gebak, koffie to-go en alles wat met chocolade te maken heeft gecombineerd met het lekkerste ijs, divers aanbod smoothies en milkshakes.  Wij dromen van ijs en gebak! Droom jij van een baan bij ons?